Одвојте 5 минути и придонесете за подобрување на домашниот пазар на мед (АНКЕТА)


Проектот „Воведување и имплементирање на мерки за уредување на пазарите“ спроведува анкета за оценување на однесувањето на потрошувачите на мед и други пчелни производи.

Анкетниот прашалник се состои од вкупно 28 прашања, а во зависност од одговорите, прашалникот може да содржи најмалку 26 прашања. Ве молиме да одвоите 5-10 минути за пополнување на прашалникот.

Анкетата е анонимна, а резултатите ќе се користат исклучиво за исполнување на една од целите на проектот, а тоа е придонес во организирањето на домашниот вредносен синџир на мед и другите пчелни производи и негово прилагодување кон Заедничката земјоделска политика на Европската унија. Проектот е финансиран од Европската унија, а имплементиран од WE Global со конзорциумот, во соработка со Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

За да го пополните прашалникот, кликнете на следниов ЛИНК.

– Реклама –Извор

Најново

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
КОЛУМНИ

Се ребрендираше Универзитетот Скопје – METRO.mk

Светски признанија, домашни награди, стипендии, магазин за успешните луѓе...

Пелистерци тренираа пред Кил, се посакува изненадување против „зебрите“ (ФОТО)

Ракометарите на Еурофарм Пелистер го одработија официјалниот...

Билик: Не сакаме да бидеме тимот што ќе се „сопне“ во Битола

Ракометарите на Кил утре против Еурофарм Пелистер...

Претседател на фудбалски клуб убиен по загубен меч

Колумбискиот фудбалски второлигаш Тајгрес соопшти денеска дека клупскиот претседател...