Северина и Карлеуша прв пат се сретнаа откако се скараа за сребреница и за сопругот

Северина и Карлеуша прв пат се сретнаа откако се скараа за сребреница и за сопругот

Северина и Карлеуша прв пат се сретнаа очи во очи откако тие имаа јавна преписка за Резолуцијата за Сребреница и за тоа што сопругот на Јелена и пишуваше пораки со покана да пее на неговата јахта.

Севетина и Карлеуша беа на истото место, на концертот на Саша Матиќ, каде и двете беа  специјални гости.

Северина стоела во ходникот кога поминала Карлеуша, по што и се обратила:

– Среќно – рекла Карлеуша со насмевка на лицето.

– Благодарам, пријатно -одговорила Северина.

Извор

Најново

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
КОЛУМНИ