Македонката Славица Ангелова е победник во регионалното шоу „Ѕвездите на Гранд“ (ВИДЕО)

The post Македонката Славица Ангелова е победник во регионалното шоу „Ѕвездите на Гранд“ (ВИДЕО) appeared first on Македонски весник Илинден -.

Извор

Најново

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
КОЛУМНИ