Продолжен викенд на почетокот на септември

По овој изминат продолжен викенд, следната недела следи уште еден.

Согласно Законот за празниците неработен ден е 8 септември – Ден на независноста.

Со оглед дека овој празник се паѓа во петок, граѓаните ќе имаат уште еден продолжен викенд.

Извор

Најново

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
КОЛУМНИ