Бугарите ќе снимаат филм за Цар Борис Трети, ќе го игра Антонио Бандерас

Бугарите ќе снимаат филм за Цар Борис Трети, ќе го игра Антонио Бандерас

Холивудската ѕвезда Антонио Бандерас ќе глуми во историскиот филм за цар Борис Трети.

62-годишната холивудска ѕвезда веќе неколку пати била во Бугарија и ги договарал деталите од историскиот филм кој ќе почне да се снима наесен.

Бандерас веќе бил во Бугарија и ја разгледал изложбата на Пикасо во национална галерија.

Продуцентот Ави Лернер кога го прашал Бандерас – „Дали сакаш да го играш кралот?“

Тој веднаш одговорил.”Да”.

„Цар Борис Трети го носи името на затворениот бугарски клуб во Охрид

Извор

Најново

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
КОЛУМНИ