Шкаљарскиот клан „заратил“ поради оваа инфлуенсерка (ФОТО)

Василиса Ниурковиќ е девојката која ги влошила односите во Шкаљарскиот клан. Во еден од разговорите Лазовиќ, еден од водачите на кланот, му сè му пријавува на Дарко Шариќ, кој во тој момент е во затвор во Белград и вели „ова ѓубре убијте го“  .

Причина за заканите е затоа што бил  во врска со Василиса Нурковиќ, вдовицата на Зијад Нурковиќ, кој беше ликвидиран во Шпанија во 2019 година.

Кавчаните сакаат да ме убијат затоа што сега сум во врска со жена од Зијад – наводно напишал во пораката што Лазовиќ му ја испратил на Шариќ.

Василиса има 24 години и е позната блогерка и инфлуенсерка.

 

Извор

Најново

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ
КОЛУМНИ